Thursday, June 26, 2008

o boze..

znachi ne znam shta je potrebno da dovede ovog maria u realnost. organizacija debatnog dela turnira, a ni ostalog, NIJE dobra ako od 15min prep tajma moram 7 da potroshim na trazenje sobe, ili ako je gomila sudija crappy jer druge nisu imali pa su svi ranga bellow misha, ili ako nas smaraju nekim feedback formularima koji ne sluze nichemu i samo nam se plache shto ne mozemo realno da se zalimo etc etc etc... a o nedebatnom delu da ni ne govorim.

druga stvar, to shto mario propushta najbolje socialse nije razlog da pljuje ono shto nije ni video. pod a), zurka na KOJOJ NIJE BIO nije fensi u fensi fabrici sa house dj-em, nego alternativni party u ogromnoj napushtenoj fabrici vode sa super dj-em koji je pushtao skoro pa massive attack. dobro nije bash, al je bila ok mjuza. a ove zezalice sa vuchenjem konpca na estonijskom selu - pa, ako se odluchio za to.. bad luck.
+tu je i svakonocno pijenje i mafija u pokushaju, jer nas mario izbacuje taman kad se okolnosti razviju, a sutra se onda zali na poor socials.

shto se ostalog tiche, da ne evaluiram vishe o over socijalnim temama i nashoj propasti. imam da dodam samo to da smo npr u jednoj debati u kojoj smo bili extra imali navodni backstabbing koji nas je automatski unazadio na 4. mesto i u sledecoj rundi doveo u nikad goru sobu u kojoj mi se plakalo kada sam videla sa kim smo, zivot je tako bledo izgledao tada. a taj backstabb ne da nije bio backstab nego ... aaaaaaaaaaaaa....

kill me now.

No comments: